Emléktörlés vs. stresszoldás

Jó lenne egy-egy emléket, kapcsolatot törölni a memóriánkból, mert fáj / elszomorít / dühit… ?  Az „Egy makulátlan elme örök ragyogása” című film sztorijában ez történik. DE a törlés ellenére a szereplőket újra egymás felé vonzza valami. Joel az emléktörlés közben jön rá, hogy a mára fájdalmassá vált kapcsolat olyan intenzív pozitív érzésekkel is megajándékozta, amelyek azelőtt soha el nem ért magasságokba emelték.

Mi lenne, ha lenne egy olyan módszer, ami

  • lehetővé tenné, hogy a negatív érzéseket kivonjuk a képből
  • segítene az idegpályáink megtisztításában
  • oldaná – akár a régmúltbeli – traumáink jelenre gyakorolt negatív hatását…

Nekem úgy tűnik, hogy van ilyen módszer:

Emléktörlés helyett kineziológia

2007-ben találkoztam közelebbről a kineziológiával. Elsőként a One Brain, aztán a neuroenegetikai kineziológia – LEAP, SIPS, NEP – módszereivel. Ezek annyira magukkal ragadtak, hogy szinte minden Magyarországon elérhető képzésen ott voltam és vagyok 😉 Hogy miért? Mert a munkám során szinte folyamatosan tapasztalom, hogy a klienseim élete felszabadul az eddigi nyomás, feszültség alól – bár ezt nem az emlékek törlésével, hanem a kapcsolódó stresszek oldásával érjük el.

Minél pontosabban aktiválni tudjuk a kellemetlen emlékeket és/vagy az általuk keltett érzéseket, annál hatékonyabban tudjuk feltárni és oldani a hozzájuk kapcsolódó blokkokat, feszültséget.

A Neuro Energetikai Kineziológiával pontosan megtalálható, hogy idegrendszerünk mely részei érintettek. Azokon végigcsinálva az akupresszúrás kezelést felszínre jönnek a tudatalattinkba száműzött, vagy e szőnyeg alá söpört kellemetlenségek, lehetőséget adva, hogy szembenézzünk velük és elengedjük őket. Ez néha úgy nyilvánul meg, hogy az emberben feljön egy-egy érzés, vagy, mint egy film lepereg egy-egy emlék, minden vele kapcsolatos érzéssel együtt. Néha rálátást is nyerünk bizonyos összefüggésekre. Aztán egyszerűen vége a „filmnek”, eltűnnek a vele kapcsolatos gondolatok, képek és az oldás végi visszaellenőrzésnél sokszor az ember már nem is képes felidézni az eddigi negatív érzést! Az emlék, a tapasztalat megmarad, de már nem okoz kellemetlenséget. Lehetőséget ad, hogy tanuljunk belőle, fejlődjünk általa, esetleg törlesztésként fogjuk fel (karma), de arra mindenképp, hogy egyre felszabadultabban és kiegyensúlyozottabban éljük az életünket (még akkor is, ha épp nem tudatosul a jelenbeli elakadásunk oka).

Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem ezeket a módszereket és nap, mint nap velük dolgozhatok!

Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki
Agyintegráció, Stresszoldás, Képességfejlesztés…

Elérhetőség

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva – a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.

71427321893                                                                                                    1 888 948 10-17

OLVASS további hasznos információkat  útravaló

Egyéni konzultációra, kineziológiai oldásra jelentkezés:

Széplaki Viktória, Viki Budapest 13. kerület. E-mail kuldese Tel.:06-70-514-0885

Kineziológiát tanulnál? Itt a lehetőség:

KOMPLEX kineziológia képzési út velem és kolléganőmel (kezdőtől a speciális haladó szintig):  https://kineziologiatanfolyam.hu/komlpex-kineziologia-kepzes/

Szeretettel: Széplaki Viktória, Viki
Agyintegráció, Stresszoldás, Képességfejlesztés…

One Brain haladó tanár (1-6. szint és 1 napos mini tanfolyamok)
Reiki tanár (R.A.I. szerződött tanára)
LEAP 1-2 oktató

1 888 948 10-17             71427321893

Megjegyzés hozzáfűzése