Kapcsolat

Stresszoldás, képességfejlesztés, agyintegráció – egyéni és csoportfoglalkozás felnőtteknek és gyerekeknek 2 helyszínen Budapesten:

Harmonizálás Képességkibontakoztató Központ: 13. kerület, Állatkórháztól pár percre és a
Levendula Lélek Központban 12. kerület Agárdi út 12/b – egyelőre havonta 1 szombaton. Lásd a programnaptárban.

Kapcsolat Harmonizálás Képességkibontakoztató központ

+36-70-514-0885

info@harmonizalas.hu

NE MARADJ LE A FRISS HÍREKRŐL!

Iratkozz fel hírlevelünkre, melyet 2 érdeklődési körben is megtehetsz.
Az elsőnél általánosan – kb. negyed évente tájékoztatunk az új cikkekről, programokról egyéb információkról, esetenként meghívót küldünk programjaink (főleg az előképzettséget nem igénylők, azaz bárki számára nyitottak) kapcsán:

A másodikat a kineziológia tanfolyamok iránt érdeklődődknek hoztuk létre. Egyelőre főleg azt a célt szolgálja, hogy senki ne maradjon le az őt érdeklő képzésekről!

PARKOLÁS

neuroenergetikai kineziologia Bp 13. kerület Budapest

Fizető parkoló övezet lett mindkét központunk környéke.
A 13. kerületben munkanapokon 8.30 – 18.00 között 265 Ft/óra (2016-ban). A parkolási díjat mobiltelefonos SMS-ben is lehet fizetni a +36 (20,30,70) 810 0138-as telefonszámokon. Részletek: MobilParkolas.hu
Aki pedig nem riad vissza egy kis sétától, annak:
az Állatkórház melletti utcaszakaszt (Hun) ajánlom, mely nem fizetős zóna. Ha pedig itt már nincs hely, akkor kicsit arrébb a KIKA felszini ingyenes parkolóját (kb. 9:50-től nyit) is igénybe lehet venni.
A 12. kerületben H-P 8.00-18.00, kell parkolási díjjal számolni, DE az istenhegyi úton ingyenesen lehet megállni.

Képzési idők

Hétköznap: 08:00 – 15:30
Hétvégén, ünnepnap, munkaszüneti napon: 09:00 – 17:00

Egyéni konzultáció:

Stresszoldás, képességfejlesztés, agyintegráció… időpont egyeztetés alapján (Elsősorban a fenti e-mail címen érdemes keresni, mert sokszor nem tudom felvenni a telefont! ). Az első találkozás előtt érdemes lementeni és kitölteni – ha lehet, akkor géppel – kérdőívünket, melyet itt talál (Figyelem! Felnőttek és gyerekek számára külön kérdőívünk van!) :

IDŐPONT LEMONDÁSÁNAK FELTÉTELEI

Kérem, hogy az egymás és mások iránti kölcsönös tisztelet jegyében az előzetesen egyeztetett időpontot mindenki igyekezzen betartani!

A megbeszélt időpontot kérem legalább a kezdés előtt 48 órával lemondani! A lemondás történhet SMSben, e-mailben, ill. hétköznap telefonon is.

A késedelmesen lemondott időpontoknál a vonatkozó lemondási díjat – lásd az árlistában – a VIZSO MM Bt. – K&H Banknál vezetett – 10401804-50526848-77771009 számlaszámára kérem átutalni.
Az átutalás a következő időpont foglalásának is feltétele.

KÉSÉS

A konzultáció / kezelés időintervalluma az előre egyeztetett időpontban kezdődik.
A szolgáltatások időintervalluma az árlistában szerepel.