Képzések

Tudásunk növelhető, képességeink pedig fejleszthetők. Ezen az úton megkönnyíthetjük saját életünket, de akár másokét is. Nálunk bárki válogathat 1 és több napos képzések közül is: Reiki, One Brain kineziológia, Önbizalom lépésről, lépésre…

Nem ismerek reménykeltőbb érzést, mint az ember kétségbevonhatatlan képességét, hogy tudatos erőfeszítéssel felemelje saját életét.

Henry David Thoreau

One Brain ® – kineziológia – modulszerű komplex képzés

One Brain - kineziológia tanfolyam - Út a FÜGGETLENSÉG felé!

személyiség- és képességfejlesztés, érzelmi stresszek oldása.
A módszer egyedülálló nagyszerűségét az biztosítja, hogy érzelmekkel dolgozik, figyelembe veszi az agyféltekék funkciójának különbségeit, az adott -tesztelt- személy személyiségjegyeit, megtagadott tulajdonságait, szokásos viselkedés módját stresszes helyzetben, s azt a kort keresi meg és ott végzi a stresszek oldását, ahol a stressz keletkezett.

A One Brain® ág stresszoldásának eredménye az, hogy a negatív szituáció emléke ugyan megmarad, de már nincs emocionális töltete. S az emberek képesek lesznek megteremteni maguknak azt az áhított jövőt, amelyre vágynak. Felelősségteljes, kompetens személlyé válnak saját sorsuk alakításában.

Reiki

Reiki tanfolyam Budapest

Energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok beindítása… Ez egy egyszerű, mindig kéznél lévő, bárki által könnyen megtanulható módszerrel.
Ha szeretnél tudatosabban bánni az energiákkal, akkor itt a helyed!


Jól jön, ha szeretnél tudatosabban bánni az energiákkal, de akkor is, ha még csak most ismerke
Szintek – melyek csak egymás után végezhetők el 😉 : Reiki I., II., Mester
A szintek elvégzéséről a R.A.I. International állítja ki az okleveleket.

Önbizalom lépésről lépésre

Magabiztosság lépésről lépésre: Az erőt a Reiki, a többit pedig a Kapcsolatok, Attitűdök, Fókusz fejlesztése adja.
Önbizalom, magabiztosság, önérvényesítés lépésről lépésre kibontva

4*1 + 2*1 napos képzés sorozat.
A sorozat elemei egyszerre csak 1 napodat foglalják le és (szinte) bármilyen sorrendben elvégezhetők. Megadják neked a lehető legnagyobb szabadságot, hogy egyéni céljaid és lehetőségeid szerint ütemezd be őket. 
1 napon 1 témát dolgozunk fel:
átvesszük a fontosabb információkat és gyakorlatokat, melyek az adott területen való előrelépést segítik. Az elméletet azonnal a gyakorlatba ültetjük. Célunk, hogy a nap végére biztos légy abban, hogy a megtanultakat alkalmazni tudod.

A refelxológiás talpmasszázs alapjai

Reflexológia Talpmasszázs tanfolyam Budapest

A foglalkozás célja, hogy olyan alapismereteket adjon, mely birtokában támogathatjuk saját, vagy családunk, ismerőseink öngyógyító folyamatait. Gyakorlati oldalról közelítünk a témához. Megtanuljuk a különféle masszázstechnikákat, fogásokat; a legalapvetőbb rendszerek zónáit; a masszázs felépítését (a leggyakoribb esetekre szabva); a masszázs erősségére, irányára vonatkozó szabályokat és sokat gyakorlunk! (Írásos segédletet adok!)
Figyelem! A foglalkozás elvégzése csak ‘ házi használatra’ készít és jogosít fel!
Időtartam: 8 óra (mely általában 3 részben, hétköznap délelőtt, vagy kora délután kerül megtartásra).

Szeretettel:
Széplaki Viktória, Viki
One Brain és Reiki tanár, Reflexológus

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva – a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.