Konzultáció

Egyénre szabott, célirányos támogatás Budapest 13. kerületében főleg a neuroenergetikai kineziológia módszerével.

Szeretném megtalálni a számodra leghatékonyabb utat a kiegyensúlyozottság eléréséhez!

A konzultációk általános menete

Alkalmazott módszerek:

  • az energetikai kineziológia újgenerációs, neuroenergetikai ágai (főleg LEAP és NEP, NEK, SIPS) és az alkalmazott fiziológia (AP)
  • személyre-szabott kiegyensúlyozó gyakorlatok
  • Bach-virágterápiás,
    Maui-virág és drágakő, ill.
    TAO-rózsa és Perelandra Kerti esszenciák,
    Doterra Érzelmi illóolaj készlet
  • az Aura-Soma színfilozófiás rendszer

Mi a LEAP és a NEP, NEK, SIPS, AP?

Stresszoldó és képességfejlesztő akupresszúrás programok, melyek
• az agykutatás (neurológia), biofizika, biokémia… legújabb felfedezésein alapszanak, ötvözve a
• Kineziológia (izomteszt, mint biofeedback) és a
• több ezer éves múltú Hagyományos Kínai Orvoslás

(Meridián és akupunktúrás rendszer…) módszerével.
Segítségükkel feltérképezhető és feloldható a stressz és az energia egyensúlytalanság az idegrendszer területein, valamint testünk energiapályáiban (a meridiánokban) és különböző pontjain.  NEM nyúlunk közvetlenül sem az idegrendszerhez, sem a szervekhez. Energetikai kiegyensúlyozással hatunk rájuk, így segítve a szervezet öngyógyító, harmonizáló folyamatait.

Tudományosabb szemléletű leírást, ill. a módszerek háttér infóját ide kattintva olvashatod.

Feszültségoldás, kiegyensúlyozás kineziológia segítségével

A konzultáció során

A munka elején elvégzek pár „előtesztet” -, mely hasonló a későbbi munkához – és ha kell, akkor ezek kapcsán előzetes kiegyensúlyozó technikát (főleg stresszoldó pontok tartását). Aztán megbeszéljük az ügyedet, tüneteidet / vagy a feszültséget okozó helyzetre gondolsz majd jöhet az érdemi munka:
a hátadon fekszel. A karod a masszázságyon nyugszik, alkarod felemelve. Az egyes agyi struktúráknak, vagy egyéb területeknek megfelelő akupunktúrás pontok érintése után a karodra gyakorolt enyhe nyomással ellenőrzöm az izomtónus változását. Az így észlelhető Energiahiány, vagy Túlenergia esetén megkeresem a számodra ideális kiegyensúlyozó technikát. Az eljárás végén – ha szükséges, akkor korhátrálással együtt – korrekciót keresek, és csinálok, ill. visszaellenőrzést végzek.

FONTOS megjegyzés:

A kineziológia és az egyéb alkalmazott módszerek nem diagnosztizálásra valók. Betegségek kezelésében kiegészítő terápiaként alkalmazhatók. Az oldás nem helyettesíti az orvosi ellátást.

Kompetenciámról ide kattintva olvashatsz.

Kitágult lehetőségek – esetek, melyeknél eredményt érhetünk el közös munkánkkal. Katt ide.

Hálás köszönet az alkalmazott módszerek kidolgozóinak:

Dr. Charles T. Krebsnek – aki egy búvárbaleset után került tolószékbe. De – leginkább a neurológusai döbbenetére – évek kemény munkája után ismét képes lett járni. Eközben hozta létre a LEAP módszert, mellyel az agyintegráció mélyreható és célirányos javítása mellett a különböző funkciózavarok hatékony oldása is lehetővé vált. (Eredetileg evolúciós és tengerbiológiával, ill. analitikus kémiával foglalkozó tudós. A mai napig végez kutatásokat neurológusokkal a Harvard Egyetemen. )

Hugo Tobarnak – aki mérnöki pontossággal jár utána minden neurológiai és biokémiai folyamatnak és kapcsolja azt a hagyományos kínai orvosláshoz, keleti filozófiákhoz. Ezzel lehetővé téve a visszamaradt gyerekkori reflexektől kedve az érzelmi zavarokon át az alvási és táplálkozási problémákig sok téma mélyreható oldását, kezelését. (Eredetileg mérnök, aki mélyebben, testközelben is tanulmányozta a keleti filozófiákat – 3 évet töltött Indiában.)

Ian D. Stubbingsnak – aki SIPS módszerével a bennünk felgyűlt feszültség, stressz különböző megjelenési formáit, a legkülönbözőbb szintekig segít sebészi pontossággal feltárni és oldani. Módszere a test elektromos modelljén alapul, mely a fizikai mellett az érzelmi, szellemi, lelki… szintet is eléri, kiegyensúlyozó módszerével ösztönzi és erővel látja el a test öngyógyító folyamatait.

Richard D. Uttnak – az alkalmazott fiziológia, mely testünk élettani működése; és a 7 chi keys megalkotásáért, mely utóbbi a csakrák felől közelíti meg és oldja a különböző problémákat.
(Eredetileg elektromérnök 😉 )

Marco Rado

Marco Radonak – a integratív neurokardiológia megalkotásáért, mely meghatározó hatást gyakorol a memóriánkra, a tanulási képességeinkre, a stresszreakcióinkra, az érzelmeinkre, a figyelemzavarokra és depressziós tünetekre. (Eredetileg fizioterapeuta – mélyreható tudással rendelkezik az Alkalmazott Kineziológia, a Hagyományos Kínai Orvoslás és az oszteopátia területén is.)

Felnőttek mellett gyerekekkel is foglalkozom. Az ő kedvükért született gyerek nyelven is egy leírás a „mit is csinálok”-ról, mely ide kattintva olvasható.

Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki
Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés…

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE