Jelentkezés egyéni konzultációra

Remélem, hogy megengeded, hogy tegeződjünk.
Lássuk a bevezető lépéseket:
1. Gondold át, hogy mit szeretnél elérni a közös munkánk által. Milyen szituk okoznak feszültséget.
2. Tájékozódj! Kérlek, hogy előbb nézd át az alábbiakat, hogy minden fontos információról tudj, mielőtt belevágnánk a közös munkába!
3. Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges digitális űrlapot! Lásd egy kicsit később.
4. Adataid feldolgozása után egyeztetjük az első konzultáció időpontját.

Mivel foglalkozom

Leginkább neuroenergetikai kineziológiával dolgozom – gyerekekkel és felnőttekkel is.
Röviden, leegyszerűsítve és általánosítva

Ha gyermekedet hoznád

akkor számára az alábbi gombbal elérhető leírás készült. Ezt kérlek, hogy mindenképp nézzétek át a gyerekkel együtt! Így nálam már az érdemi munkára fordíthatjuk az időt! (Lesz pár kép is, amit látva már nem lesz ismeretlen neki se a hely, se személyem, se a tevékenység 😉 és így nagyobb biztonságban érezheti majd magát!)

Kiegészítő infók gyerek kapcsán

A munka elején elvégzek pár „előtesztet” -, mely hasonló a későbbi munkához – és ha kell, akkor ezek kapcsán előzetes kiegyensúlyozó technikát (főleg stresszoldó pontok tartását). Ezzel biztosítjuk a megfelelő alapokat!
Aztán – vagy legközelebb – jöhet az ügy aktiválása, ha szüksége van ehhez rád, akkor a szülő aktív segítségét kérem. Az ügyhöz kapcsolódó, feszültséget jelentő szituációt kéne a gyerekkel végigpörgetni : pl. a helyzet elmesélésével, akár a szülő, akár a gyerek, akár kettőtök kombinációja által 😉 Aztán jön a „karnyomkodós” feszültség, majd feszültségoldó pont kereső munka folyamatosan váltakozva, erről a fenti linken olvashattok

Egy kis kiegészítő infó mindehhez: serdülő kor alatti gyerekkel – az utóbbi években  – általában úgy dolgozom, hogy közben mesét kap, hogy nyugton bírja, amíg én „nyomkodom a karját”, és fogom a stresszoldó pontjait. Így nem olyan „uncsi” nekik és én is jobban tudok a feladatra koncentrálni 😉 . De ezt nem kell neki előre tudni (csak, ha kell egy kis plusz motiváció), mert az első alkalommal az előkészítő munka hosszabb is lehet, eközben pedig az ő figyelmére is szükségem van ???? .
Helyszínfüggő, hogy a mesét házimozin, vagy hozott könyvből a kísérő felolvasásával biztosítjuk. Erre kérlek kérdezz rá az időpont egyeztetésnél!

Kiegészítés tinik esetére

a tiniknek szóló rész:megjelenítése

Mivel a gyerkőcöd szinte már felnőtt, ezért lehet hogy inkább ez a leírás passzol hozzá: https://www.harmonizalas.hu/lehetosegek_szolgaltatasok/dramamentes-feszultsegoldas/

Persze, ha nyitott rá, akkor mindkettőt megnézhetné!

Nem ígérek semmit, de mindent megteszek!

Fontos, hogy tudd: nem szoktam senkinek semmit ígérni, de mindent megteszek a tudásom és képességeim felhasználásával, hogy segítsek helyrebillenteni az energetikai egyensúlyodat. Szerencsére sok szép eredményt tapasztalunk a módszer hatékonyságáról.
Előre jelzem, hogy esettől, ügytől függően több alkalomra is szükség lehet. A kitöltött kérdőív és az első 1-2 alkalom alapján egy körülbelüli számot tudok majd mondani, de ez elég képlékeny – egyénfüggő.

Egyéb információk

Mivel agyunk legfőbb üzemanyaga a víz és az általam használt kineziológiai módszerek főleg a neurológia mentén stresszmentesítenek, ezért érdemes minél több vizet innod (akár már a találkozónk előtti napon is), ez szintén megkönnyíti és kellemesebbé teszi a munkát mindkettőnk számára 😉

A pontos címet a jelentkezési űrlap kitöltése után, a konkrét időpont egyeztetésekor fogom megírni. (Mivel több helyen dolgozom.)

Egy alkalom időtartama általában kb. 1,5 óra

A tiszteletdíjamról az árlistából tájékozódhatsz!
A rád vonatkozó összeg szükség esetén kiegészülhet 2.000 Ft értékű esszenciával (Bach-virág, vagy Maui-virág ill. drágakő tinktúra, amit a két alkalom közötti feldolgozási időszakban, támogatásként használható).
Az első alkalommal készpénzben, de a későbbiek során akár átutalással is ki lehet egyenlíteni az aktuális összeget. Ahogy neked kényelmesebb.

Ha bármilyen kérdésed felmerülne, akkor írd meg bátran!

Ha eddig még nem tetted meg, akkor kérlek, hogy egyéni kineziológiai kezelésre jelentkezésed kapcsán az alábbi gomb segítségével elérhető űrlapot töltsd ki. FONTOS: Az űrlap kitöltése a kezelésen való részvétel feltétele (többek között a GDPR, Késés és lemondás kezelésének elfogadása miatt).

Szeretettel: Viki Széplaki
Agyintegráció, Stresszoldás, Képességfejlesztés
neuroenergetikai kineziológiával

One Brain haladó tanár (1-6. szint és 1 napos mini tanfolyamok)
Reiki tanár (R.A.I. szerződött tanára)
LEAP 1-2 oktató

Oktatással kapcsolatos oldalunk: kineziologiatanfolyam.hu