Reiki tanfolyam 2024

Energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok aktivizálása… a Reiki tanfolyam mindezt a „kezedbe adja” 😉

A Reiki egy nagyon egyszerű és természetes, mindig kéznél lévő módszer.
Azonnal használható:
• az Aktív Erő és EGÉSZség megtartása,
• elérése,
• helyreállítása,
• fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok aktivizálása és
• a TUDATOSSÁG emelése céljából is.
Előképzettség nélkül bárki könnyen elsajátíthatja ezt az egyszerű technikát, mellyel – bárkitől függetlenül! – könnyebbé teheted az életedet (és persze szeretteidét is). Bővebb információk a képzések leírása utáni részben!

Reiki tanfolyam Budapest 13. kerület

Lássuk a Reiki tanfolyam képzési szintjeit

Reiki tanfolyam I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az univerzális energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára (energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok aktivizálása…), elsajátítja a módszer alapjait.

A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgés- és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

Reiki tanfolyam II.

Aki szeretné bővíteni a Reiki kezdő tanfolyamon kapott eszköztárat, az most a szimbólumokkal ismerkedhet meg. Használatuk lehetővé teszi
– helységek, ételek, italok rezgésszintjének emelését, építőbbé tételét;
– pszichoszomatikus problémák kezelését és
– a távkezelést is!
Szintén újdonság a Csakraharmonizálás.
Természetesen mindemellett az általános rezgésszintet is segít emelni a tanfolyam – saját magunk és mindenki javára!

Előfeltétele: Reiki I.

Reiki mester tanfolyam

Energiaszint növelés,
Tudatos Ráhangolódás,
Reiki alapelvek a mindennapi könnyedebb életért,
Állapotfelmérés…
Ez a tanfolyam kaput nyit egy olyan csúcs felé, amiről belátható a többi csúcs 😉 Ez az első lépés a mesterré válás útján és elvégzése után lehetőség van jelentkezni a tanári tanfolyamra. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgés- és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához. A Reiki mindennapokban való megéléséhez ad kulcsokat, mely kiteljesedésünket segítheti.

Előfeltétele: Reiki I. és II.

A képzési időpontok naptárunkban, a tandíjak pedig árlistánkban vannak.
A képzések időtartama: a Reiki I. és II. esetén 1 nap: általában naponta 7.30-16.30, a Reiki Mester képzés esetén 2 nap: általában naponta 8.00-16.00 között.

Általános infók a Reikiről

A Reiki célja az, hogy segítse az egyes embert abban, hogy az megtalálja teste, lelke és szelleme harmóniáját és egyensúlyát.
A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.

A Reiki sokak számára az energetikai kezelésekbe való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, hatékony módszer.

A R.A.I. tanárok a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett – több ezer éves múlttal rendelkező – gyógyító rendszert tanítják. A Reiki kínálati piacán uralkodó széles sokszínűségben a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetőhelyet ért el. Erőssége, hogy a nyugati ember számára könnyen befogadható formában, részletes gyakorlati útmutatással oktatja és be is gyakoroltatja a módszert.

Lássuk kicsit bővebben a témát!

Mi is a REIKI?

A REIKI kézrátételes módszer, mely több ezer éves múltra tekint vissza.

Reiki képzés Budapest 13. kerület

A REIKI elnevezés 2 japán szóból ered, az egyik: rei, mely Univerzális Szellemet jelent, a másik Életerő energia, ez a ki.
A REIKI univerzális energia, mely a kozmikus és az életerő energia kiegyensúlyozását célozza meg.
A REIKI olyan kozmikus energia, mely mérhető. A REIKI-t alkalmazó kezei körüli erőtér 0.002 gauss, ezerszerese a test körül lévő erőtérnek.
A REIKI energia magas szintű spirituális energia, a szeretet energiája. Miközben a REIKI energiával dolgozunk, közvetítőként, csatornaként működünk, s eközben a rajtunk átáramló energia hatására saját energiaszintünk is emelkedik és tisztulunk a létezés minden szintjén.

Mire képes még a REIKI?

Közömbösíti és feloldja a toxikus energiát, és toxikus anyagokat, hatást gyakorol a fizikai, az érzelmi, a mentális és az azon túli szintekre is. A REIKI energia segít megteremteni a harmóniát környezetünkben is.

A REIKI kiegyensúlyozza a lelket és szellemet, aktiválja a test veleszületett öngyógyító képességét, és segít abban, hogy boldogabbak legyünk az életben. Emeli a spirituális képességeket, NÖVELI TUDATOSSÁGUNKAT, fizikai, mentális, érzelmi szinten is hat ránk.

Hogy működik?

A beavatások során a beavatottnál REIKI csatorna nyílik meg, mely a REIKI energia közvetítésére szolgál. Azok, akik REIKI beavatást nyernek, saját természetes harmonizáló energiájuk fejlődését, magasabb szintre emelkedését tapasztalják.

A beavatástól kezdődően a REIKI energia része lesz a beavatott testének és energia-mezőjének. S amikor bármely emberre, állatra, kristályra, növényre, stb. ráteszi kezét, az energiaáramlás oda irányul.

A tanulók a REIKI tanár általi beavatásokon keresztül jutnak a REIKI energia adott szintű birtokába. A beavatások során a szimbólumok bepecsételődnek az adott személy energiamezőjébe, s egy angyali útmutatót, jelzést adnak, segítve a magas vibrációs szintű energia közvetítését.

Hagyományosan a REIKI 3 szintből áll, s minden szinten specifikus beavatások vannak.

Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki

Reiki mester, tanár
(2004 óta a R.A.I. szerződött tanára)