Érzelmek – a változás kulcsa?

Néha önfejlesztő könyvek és képzések után is csalódottan vesszük észre, hogy még mindig ugyanazon gondokkal küzdünk! Miért? Többnyire az ÉRZELMEK miatt, melyek hol a magasba emelnek, hol a mélybe húznak. Az idő többségében az ÉRZELMEK irányítják a reakcióinkat, és gondolatainkat is meghatározzák. Ha épp jó passzban vagyunk, akkor pl. segítenek megtalálni a megfelelő megoldásokat. Ellenkező esetben pedig még jobban lehúzhatnak, főleg, ha egyre jobban belebonyolódunk az agyalásba, a „Miért épp velem?”, „Miért épp most?” és egyebekbe…

Az elnyomás nem segít

Ha nagyon profik vagyunk az érzelmek elfojtásában, akkor más út hiányában különböző testi tünetekkel, sokszor allergiával próbálja testünk oldani az egyre fokozódó, tudatalatti feszültséget.

Érzelmek kulcsként való használata

Mit tehetsz, ha unod már mindezt, ha végre változást szeretnél?

Először is ismerkedj meg az ösztöneiddel! Nem ismétlem magam, inkább az átkattintást javaslom, hogy a 3 leggyekoribb, de egyáltalán nem célravezető érzelemkezelési móddal megismerkedj. Ugyanitt fogsz építőbb módokat találni, amikkel az öszönös, vagy megszokott mintákat le tudod cserélni. Bővebben lásd az érzelmek kezeléséről szóló cikkemben (mélyebb háttér információ és építő tippek is szerepelnek benne)!

megküzdési stratégiák stresszoldás neuroenergetikai kineziológia neurokineziológia

David R. Hawkins: Elengedés ill. Gyógyulás és felépülés c. könyveit mindenképp a figyelmedbe ajánlom (az elmélet mellett gyakorlati segítséget is kapsz belőlük). És természetesen „külső” segítséget is kérhetsz, vagy meg is tanulhatod az érzelmi stresszek felderítésének, feldolgozásának és oldásának tudományát. 2008 óta foglalkozom egyéni konzultációval és 2013-tól tanítom az érzelmek világának kiismerését, megszelidítésüknek és szolgálatunkba állításuknak lehetőségét. Számodra is nyitva áll az Út! Csak rá kell lépned!

A VÁLTOZÁS KULCSA AZ ÉRZELMEK FELSZÍNRE HOZÁSA, FELDOLGOZÁSA, SEMLEGESÍTÉSE!

Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki
Agyintegráció, Stresszoldás, Képességfejlesztés…

Elérhetőség

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva – a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.

#NeuroenergetikaiKineziológia #stresszoldás #Agyintegráció #LEAP #képessségfejlesztés #One Brain tanfolyam

Megjegyzés hozzáfűzése