Látványos eredmény kineziológiával

Pár hete csodálatos élményben volt részem: egy tüneményes 8 éves kislánnyal éjszakai bepisilés kapcsán dolgoztunk együtt. Nagyon izgatottan és reménnyel telve jött, mert teljes meggyőződése volt, hogy bármennyire is akar, képtelen felébredni arra, hogy pisilnie kell… Anyukája eleinte a lustaság és kényelmesség számlájára írta a dolgot, de újra és újra azt tapasztalta, hogy lánya kétségbeesetten bizonygatja, hogy nem ébred fel az ingerre. Ekkor kértek fel.

A Spinális Galant reflex visszamaradására gondoltam, mert 5 éves kor feletti bepisilés gondok hátterében rendszerint ez van. A gyanúm be is igazolódott az ellenőrzéskor. A gerinc bal oldalán a deréknál ecsettel simítva balra mozdult a kislány törzse. Ő is érezte, hogy hiába akarta tartani, nem ment.

A kapcsolódó Hugo Tobar féle reflex folyamat oldása után a visszaellenőrzés nagyon látványos eredményt hozott. A kislány lazán tudta tartani a hátát, a gerinc melletti „csikizés” ellenére. Meg se rebbent! Kezet is ráztunk erre a remek közös munkára!

Pápá pelus


A kislány mindenben együttműködött, így könnyedén haladtunk, nagy élmény volt vele dolgozni. Hálás vagyok, amért 1 alkalom alatt ilyen változást érhettünk el!

Bár ez nem egy Oszkár-díj átadó, de mégis kikívánkozik belőlem a KÖSZÖNET mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a csodálatos élményt számunkra. Hálás vagyok Hugo Tobarnak a módszer kidolgozásáért, Andrea Hahnnak, aki megtanította nekünk, Köves Zsuzsának, aki megszervezte hazánkba ezt a képzést és persze magamnak is, hogy éltem a lehetőséggel és részt vettem a tanfolyamon.

Természetesen nem mindig
– a spinális galant reflex áll a vizelettartási gondok mögött, de erről egy másik cikkben írok!
– és nem minden problémára hoz megoldást a kineziológia – ezt nem is ígérem soha senkinek! Szerencsére sokszor van a fenti történethez hasonló kellemes tapasztalatunk.

OLVASS további hasznos információkat  útravaló

Egyéni konzultációra, kineziológiai oldásra jelentkezés:

Széplaki Viktória, Viki Budapest 13. kerület. E-mail kuldese Tel.:06-70-514-0885

Kineziológiát tanulnál? Itt a lehetőség:

KOMPLEX kineziológia képzési út velem és kolléganőmel (kezdőtől a speciális haladó szintig):  https://kineziologiatanfolyam.hu/komlpex-kineziologia-kepzes/

Szeretettel: Széplaki Viktória, Viki
Agyintegráció, Stresszoldás, Képességfejlesztés…

One Brain haladó tanár (1-6. szint és 1 napos mini tanfolyamok)
Reiki tanár (R.A.I. szerződött tanára)
LEAP 1-2 oktató

1 888 948 10-17             71427321893