Mire fókuszálsz?

1 napos, bárki számára nyitott képzés, ahol 6 egyszerű lépéssel ismerkedhetsz meg, melyek bármely célod megvalósítását könnyebbé teszik.

Képességfejlesztés céltudatosság stresszoldás

„Magasztosabb Énünk – melyről elmondhatjuk, hogy a felemelőbb érzéseink foglalata – a korlátlan lehetőségek szinte egész tárházával rendelkezik. Képes munkalehetőséget teremteni, képes olyan helyzeteket létrehozni, amelyek a kapcsolatok gyógyulását szolgálják. Hatalmában áll kedvező feltételeket teremteni a szeretetteljes kapcsolatok, a pénzügyi lehetőségek, ill. a fizikai gyógyulás terén. Amint felhagyunk azzal, hogy tekintéllyel és energiával ruházzuk fel a saját gondolkodásunkból fakadó negatív programokat, többé nem engedjük ki a kezünkből az erőnket sem, és újra birtokba vesszük azt. Mindez megnövekedett önbecsüléshez, a kreativitás felébredéséhez és pozitív jövőkép kialakulásához vezet, amely felváltja a félelmet… ” (David R.Hawkins: Elengedés c. könyvéből) Ezt a témát járjuk körbe és 1 célt elindítunk a megvalósulás útján!  A képzés után te is képes lehetsz céljaid megvalósulásának hatékony támogatására!

Mik a képzés előnyei?

  • támogató: 1 téma köré gyűjtve megad minden fontos információt és eszközt, gyakorlatot, mely az adott területen való előrelépést segíti
  • gyakorlat-centrikus: az adott témához kapcsolódó ügyeden közösen dolgozunk, az elméletet azonnal a gyakorlatba ültetjük.
  • költséghatékony: ára az egyéni konzultációéhoz hasonló, de az élet több területén, több ügyben is hasznosíthatod.
  • megtöbbszörözi a rálátásodat: az előzőeken felül, csoporttársaid által több új nézőponttal gazdagít, tovább szélesítve látókörödet, több kreativitás, több lehetőség…

A képzési időpontok naptárunkban, a tandíj pedig árlistánkban van.

Szeretettel várlak!

Széplaki Viktória, Viki
Stresszoldás, képességfejlesztés, agyintegráció…