Vélemények, tapasztalatok

A stresszoldás, képességfejlesztés, agyintegrációs munkám (főleg az egyéni konzultáció) kapcsán kapott visszajelzések közül itt olvashatók azok, amiket sikerült mentenem. 2019-től klienseimet bátorítom, hogy saját kezűleg, Hozzászólásként csatolják tapasztalataikat, de a legtöbb vélemény még mindig e-mailben érkezik. Ha van időm és engedélyt kapok, akkor ezekkel is bővítem az alábbiakat 😉
A tanfolyamamimról írt vélemények bővebben ide kattintva találhatók.

2014-ből

„Mindenkinek szívből tudom ajánlani. Felkészült, jó szakember, és nyugodtsága, odafigyelése is erősíti munkáját! Könnyű és eredményes vele dolgozni! <3 :)” (V. Andrea)

„Viki csodálatos ember, hihetetlen mély tudatossággal és együttérzéssel megáldva. Öröm vele dolgozni és öröm általa formálódni! 🙂 <3” (Cs. Anna)

„Türelemmel és teljes odafigyeléssel, nagyon alaposan dolgozik. Érzi az ember, hogy a teljes személyiségével jelen van oldás közben, vidám és nyugodt hangulatban. Legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!” (Gy. Marianna)

„Rendkívüli figyelemmel és érzékkel dolgozik. Kiegyensúlyozott, pozitív személyisége már önmagában is gyógyító hatású. Mindenkinek szívből ajánlom!” (N. Gyöngyi)

Vélemény 2016-ból

2016. 11. 08-án jött egy 24 éves kismama, aki súlyos értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozott eddig. Ügye: erős félelmei vannak – nehogy a kisbabájának valami baja legyen. Egy alkalom elég volt nála. Így írta le a változást:
„Már nem stresszelek. Teljesen nyugodt vagyok és csak annyira izgulok amennyire normális 🙂 Boldogan élem meg a kismama napjaimat 🙂 Ezt szerintem az oldásnak köszönhetem.”

2017-től

Derékfájdalmakkal érkező, Ausztriában élő, ritkán hazalátogató, 40-hez közeli nő – 2017 aug-i, első kezelés után, 2018. márciusában így kérte az újabb időpontot: „Ahogy múltkor is, az egyensúlyon szeretnèk tovàbbhaldni, nagyon jót tett, mintha újjàszülettem volna. „

Huszonéves V. Nóra 2019. január 8. és április 18 között Képességfejlesztésre járt hozzám: ” Szia Viki! A mai napon levizsgáztam. Sikerült a szóbeli is így megvan a bizonyítványom Köszönök minden segítséget! Az utolsó 5 napban nagyon jól ment a tanulás. 8-10 órákat tudtam kis szünetekkel végigtanulni.”

Képességfejlesztés kapcsán dolgoztunk egy 9 éves fiúval 2015-től. A LEAP program után fél-1 évente találkoztunk pl. látás romlás megelőzése, ill. legutóbb a felvételi időszak gördülékennyé tétele miatt. 2020. febr. 5-n jelzett vissza anyukája: „Képzeld, Kornélnak 4,3-as lett a félévi átlaga! Nagyon köszönöm az általad hozzátett munkát is!)”. Aztán április 25-én jött a következő üzenet: „Képzeld, Kornélt felvették abba a suliba, ahová menni akart! ?
Köszi, a segítségedet, pozitív megerősítéseidet!☺️

2020. februárjában alvás zavarokkal és kötődési problémával hozzám érkező, 2,5 éves kislánynál elért eredmények: 1. alkalom után 6-ról 3-ra, 2. alkalom után 2-re csökkent az éjszakai megébredés. Az áprilisi, 3. találkozásunk után pedig ezt a visszajelzést kaptam:
„Dalma éjszaka  felkel egyszer inni, de egyébként elég nyugodtan alszik, nincs óriási üvöltés és maradj velem mondatok. Bár még nem mertem külön aludni, jövőhéten azt is kipróbálom. 
Ma délben pl. le tudtam jönni tőle és meg nem kelt fel, pedig biztosan nem fáradt el jobban mint eddig az elmúlt hetekben, mert anyaval ugyanolyan unalmas most minden nap ? 
Szóval úgy látom, hogy egyenlőre rendben leszünk és nagyon köszönöm az eddig értünk tett segítséget. 
Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen profi vagy. 
Nélküled ez biztosan nem ment volna. „

Kapcsolat kommunikáció fejlesztése

Az új vélemény, tapasztalat megosztásokat alább, a hozzászólásoknál lehet megtalálni, beírni… Köszönöm!

Milyen esetekben segítettek már az általam alkalmazott módszerek? Erről lehet ide kattintva olvasni.

Szeretettel:
Széplaki Viktória, Viki
Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva – a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.

További cikkeim és blogbejegyzéseim:

#NeuroenergetikaiKineziológia #stresszoldás #Agyintegráció #LEAP #képessségfejlesztés #One Brain tanfolyam #Szív-agyKiegyensúlyozás

Megjegyzés hozzáfűzése

6 hozzászólás “Vélemények, tapasztalatok”