Vélemények, tapasztalatok

a teljesség igénye nélkül (nem tudtam mindet menteni 😉 Itt főleg a régi honlapról átemelt (2019 augusztus előtti) visszajelzések olvashatók a munkám kapcsán:

2014-ből

“Mindenkinek szívből tudom ajánlani. Felkészült, jó szakember, és nyugodtsága, odafigyelése is erősíti munkáját! Könnyű és eredményes vele dolgozni! <3 :)” (V. Andrea)

“Viki csodálatos ember, hihetetlen mély tudatossággal és együttérzéssel megáldva. Öröm vele dolgozni és öröm általa formálódni! 🙂 <3” (Cs. Anna)

“Türelemmel és teljes odafigyeléssel, nagyon alaposan dolgozik. Érzi az ember, hogy a teljes személyiségével jelen van oldás közben, vidám és nyugodt hangulatban. Legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!” (Gy. Marianna)

“Rendkívüli figyelemmel és érzékkel dolgozik. Kiegyensúlyozott, pozitív személyisége már önmagában is gyógyító hatású. Mindenkinek szívből ajánlom!” (N. Gyöngyi)

2016-ból

2016. 11. 08-án jött egy 24 éves kismama, aki súlyos értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozott eddig. Ügye: erős félelmei vannak – nehogy a kisbabájának valami baja legyen. Egy alkalom elég volt nála. Így írta le a változást:
„Már nem stresszelek. Teljesen nyugodt vagyok és csak annyira izgulok amennyire normális 🙂 Boldogan élem meg a kismama napjaimat 🙂 Ezt szerintem az oldásnak köszönhetem.”

2017-2018-ból

Derékfájdalmakkal érkező, Ausztriában élő, ritkán hazalátogató, 40-hez közeli nő – 2017 aug-i, első kezelés után, 2018. márciusában így kérte az újabb időpontot: „Ahogy múltkor is, az egyensúlyon szeretnèk tovàbbhaldni, nagyon jót tett, mintha újjàszülettem volna. „

Huszonéves V. Nóra 2019. január 8. és április 18 között Képességfejlesztésre járt hozzám: ” Szia Viki! A mai napon levizsgáztam. Sikerült a szóbeli is így megvan a bizonyítványom Köszönök minden segítséget! Az utolsó 5 napban nagyon jól ment a tanulás. 8-10 órákat tudtam kis szünetekkel végigtanulni.”

Az új véleményeket, tapasztalatokat alább, a hozzászólásoknál lehet megtalálni, beírni… Köszönöm!

Szeretettel:
Széplaki Viktória, Viki
Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva – a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.

KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG: A cél, hogy ezt a leghatékonyabb úton érd el!

Harmonizálás új honlap

Üdvözöllek! A mai nappal elindult az új honlapom. Köszöntelek az első látogatók között. Ezen a honlapon a kiegyensúlyozottságot elősegítő hivatásomról, képzéseimről és […]

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy kis gondolat “Vélemények, tapasztalatok”