Komplex képzés

One Brain - kineziológia - oktatás

One Brain – kineziológia – oktatás (több napos, modulszerű, egymásra épülő tanfolyamok) MOST 25% kedvezmény* 2020. dec. 15-ig!!

Lépésről lépésre megad minden eszközt, hogy az élet bármely területén elérhesd a kiegyensúlyozottságot, így egyre mélyebb Ön- és Emberismeretre tehetsz szert.

Ezen az úton haladva kibontakozhat Az, A Csoda Aki Te vagy, és aminek a lehetősége születésed óta benned van!  Naptárunkban vannak az időpontok!

One Brain - kineziológia - képzés, tanfolyam

1. modul – 2 nap – megismerjük a módszer alap eszközeit és megalapozzuk a magabiztosságodat!2. modul – 3 nap – oldjuk a legfontosabb félelmeket, az elvárások okozta feszültséget…

2,5. ‘modul’ – 1 nap – tüneteink jelentése – VB* a testen (*Viselkedési Barométer)

3. modul – 3 nap – megismerjük ‘arcunkra írt’ adottságainkat, kiteljesedésünk kulcsait…

4. modul – 4 nap – Hogy lehetek az, aki szeretnék …? azaz LÉNYEGI ÉNünk támogatása.
Bach-virágterápia használata izomteszteléssel.

5. modul – 4 nap – Arcelemzés kiterjesztése, Tagadásaink oldása

6. modul – 4 nap –Generációs ügyek , Fájdalomviselkedések, Meridiánok és kapcsolódó izmok oldása .

És ezzel még nincs vége…

Hála a módszer kidolgozóinak

A fenti képzéseket az alábbi 3 embernek köszönhetjük, akik 1983-ban létrehozták a One Brain rendszert vagy Three in One Concepts-et, a mai multidimenzionális formájában, a test, az elme és a lélek, a spiritualitás egységére fókuszálva. Hála nekik! Pár sorral szeretnék emléket állítani nekik:

Gordon Stokes

Gordon Stokes (1929-2006) – integrálta apja, Thomas Gordon hatékony kommunikációs technikáját (Szülői eredményesség, PET tréning – értő figyelem), a Touch for Health-nél oktatási igazgatóként eltöltött időszak kineziológiai ismereteivel (pl. a HKO 5 elem tanának és a Meridiánok használatával), valamint a perszonológiában (viselkedés genetikában) szerzett jártasságával gazdagította a módszert. Ő fedezte fel az Érzelmekkel és Múlttal való munka fontosságát.

Daniel Whiteside

Daniel Whiteside (1933-2013) – 8 éves kora óta foglalkozott perszonológiával (az emberi külső milyen belső tulajdonságokat, minőségeket takar. Viselkedés genetikaként is említik). Szülei Robert és Elisabeth Whiteside úttörő munkát végeztek ezen a tudományterületen, és az Egyesült Államokban az első ilyen főiskolát is létrehozták. Itt találkoztak Gordonnal. Hihetetlen irodalmi, zenei és művészeti ismeretei nagyban hozzájárultak ahhoz a mély emberismerethez, amely a Three in One Concepts számára általa írt haladó tanfolyamok, (mint például a Gyemekkor, szexualitás, öregedés, Mohóság, bűntudat, Isten, Serdülőkor, érettség, szeretet, Szexualitás) szövegeiben is tükröződik.

Candace Callaway

Candace Callaway (1949-2005) – Kiemelkedő tudatossági szintje, metafizikai és Viselkedés Genetikai ismereteivel gazdagította és mélyítette a módszert. Nagy érdeklődést mutatott Gordon munkája iránt. Daniellel végzett kutatásuk eredménye a perszonológián alapuló Szerkezet = Funkció (A/F vagy Sz/F) egyedülálló megközelítése.  A testen lévő Veselkedési Barométer születésében is jelentős a szerepe.

Bővebben a One Brain módszerről és tanfolyamokról

A kineziológia One Brain ága egy tudományosan megalapozott, pedagógiai, pszichológiai és természetgyógyászati eszközöket használó, képesség, készség- és személyiségfejlesztő módszer.

One Brain™ -t a Three in One Concepts™  állította össze. Ez a név a két agyfélteke kiegyensúlyozására és integrálására utal, és különösen hatékony az érzelmi stresszoldásban – hozzáférést biztosítva a tudatalatti tartalmakhoz is.

A Three in One Concepts™ célja, hogy feltárja a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy a jelenben a rossz beidegződések helyett, a tudatos választás vezérelje cselekedeteinket. Célunk, hogy szabadon, tudatosan válasszunk; természetesnek véve, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlő képességeinket. Hogy mindezt elérjük, különböző stresszoldási technikákat alkalmazunk, amelyek segítségével megszabadulhatunk a múltbéli eseményekhez tapadó negatív érzelmi töltéstől, majd további, otthon is elvégzendő korrekciós gyakorlatokkal (pl. keresztprogramozás a két agyfélteke működésének integrálására) erősíti meg az érzelmi stresszoldást.

‘Célunk, hogy segítsünk téged abban, hogy lényegi életcélodat meghatározd, középpontba helyezd és oldd a megvalósulását akadályozó tényezőket.’ (Idézet a Oner Brain jegyzetéből).

KOMPLEX Tanfolyamok részletes leírása

A One Brain™ egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, ezáltal közelebb kerülve a testi-lelki-szellemi harmóniához.

Az I-es és II-es tanfolyamot együtt érdemes elvégezni.

1. A SZAKMA ESZKÖZEI / Tools of the Trade™

A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.

Izomfeszülés, üveges, fáradt tekintet, darabosság, merevség, esetleg arrogancia, mindenre rá-rámozdulás ezek többnyire stressztünetek. Főleg, ha a háttérben megoldatlan, vagy félig megoldott ügyeid vannak, ill. többször érzed úgy, hogy nem azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél és/vagy nem tudod kezelni a kritikus helyzeteket, vagy váratlan, kellemetlen események történnek veled.

Ilyenkor testünk, agyunk túlélő üzemmódra kapcsol. Lehet, hogy érezzük, tudjuk, hogy mi lenne a legjobb egy-egy éles helyzetben, de mégse tudjuk megtenni, rosszabb esetben, már azt se tudjuk, hogy mire van igazán szükség, csak az a tuti, hogy miből van elegünk.

A 2 nap végcélja: az ÖNBIZALOM NÖVELÉSE, a MAGABIZTOSSÁG oldása

2. ALAP ‘EGY AGY’/ Basic One Brain®

Tudod, hogy mit kéne, de mégse tudod megtenni?
Nem csak a diszlexia = képességzavar. Ide tartozik bármi, amiről tudjuk – akár utólag, akár előre, vagy közben -, hogy mit, ill. hogy kéne csinálni, de mégse tudjuk megtenni. Céljaink között agyunk jobb teljesítőképessége, összehangoltsága mellett, talán még fontosabb az érzelmek és következményeik hatékonyabb kezelése, és persze a különféle képességzavarok (alvászavarok, diszlexiák, figyelemzavarok, mozgáskoordináció…) oldása is.

 Az okokról ide klikkelve egy cikk található.

Többek között az ilyen esetek kezelését tanuljuk meg ezen a képzésen. Ha szeretnél minél teljesebb eszköztárat kapni a mindennapjaid megkönnyítéséhez, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt a One Brain tanfolyamot.
Továbbfejleszti az izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a 2 agyféltekét – innen a rendszer neve: ‘One Brain’ (Egy Agy).
Minden nap 1-1 oldást adunk-kapunk, melyek közül talán az elvárások okozta stressz oldása a legfontosabb.

Az ismertetett technikák a tanulás megkönnyítése mellett hasznosak lehetnek
– figyelmünk fejlesztésére;
– gyermekeink számára akár az iskolában, akár otthon;
– egy-egy technika akár ovisok számára is hasznos lehet – különféle fejlesztő foglalkozások kiegészítéseként;
– koordinációs képességünk fejlesztésére;
– jobb és bal agyféltekénk integrálására;
– előadások tartásánál…

Az I. és II. tanfolyamon megismerkedünk azokkal az eszközökkel, melyek segítenek
– tisztábban látni,
– pontosan meghatározni a valódi stresszokokat,
oldani mindezt ezáltal felszabadítanak, hogy megtalálhassuk a saját megoldásainkat

3. TESTKÓD/ Under the Code™:

A módszer egyik kulcsával ismerkedünk meg: a Szerkezet / funkcióval, testi jellegzetességeinkkel, illetve a bennük kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli kihívásokkal és ajándékokkal. Megtanuljuk a kihívások kezelését, ill. felismerhetjük egy-egy arc- ill. testszerkezetünk erősségét, hogy mostantól jobban ki tudjuk használni adottságainkat és főleg javíthassuk kommunikációnkat (könnyebben tisztázva önmagunkban, majd másokkal az adott helyzetet).
Ez után a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára is.
Számos oldást végzünk önmagunk és mások elfogadására, ill. egy speciális kommunikációs technikát tanulunk konfliktushelyzetek kezelésére.

4. HALADÓ ‘EGY AGY’ / Advanced One Brain®

Fő témája: Hogyan lehetek az, aki szeretnék, úgy, ahogy szeretném?
Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energiagátakat felismerhetjük és megszüntethetjük.
Bővítjük a korrekciós eszköztárunkat, többek között megtanuljuk a Bach virágterápia alkalmazását az izomteszteléssel ötvözve, foglalkozunk a szimbólumokkal, a csakrák kiegyensúlyozásával…
sok mindent megismerünk az érzelmek és a test összefüggéseiről.

5. Szavaknál is hangosabban / Louder then Words®

A ‘Testkód’-ban tanultak elmélyítése és bővítése a célja ennek a programnak. Az arc- és testalkati jegyek ‘szavaknál is hangosabban’ megmutatják ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink viselkedési mintáit, érzéseit. Az ezekkel kapcsolatos Tagadásainkat is oldjuk.

Részletesen tanulunk még a munkánkban használt 5 testről, mint tudatosságunk kivetüléseiről, és

fejlesztjük kommunikációs hatékonyságunkat: hogyan közöljük másokkal, ha gondunk van velük? (ÉAH)

6. Szerkezeti idegtan/ Structural Neurology™:

Ebben a programban a szervezet ideg- és energiarendszere, a fájdalommal összefüggő viselkedési minták, fájdalomcsillapítás, valamint a HKO 5 elem rendszerével való ismerkedés, a meridiánok és hozzájuk kapcsolódó izmok és korrekciós lehetőségük áll előtérben, ill. foglalkozunk a generációkon áthúzódó problémák oldásával.

7. Viszonyok veszélyben / Relationship in Jeopardy™:

Új technikák már nem, de új felismerések még várnak ránk ezen a tanfolyamon. Minden eddigi technika használatával a másokhoz és magunkhoz főződő kapcsolatainkat tönkretevő érzelmi blokkokat oldjuk. Célunk az általunk vágyott világ megteremtése.

8. Testáramkörök, fájdalom és ‘megértés’ / Body Circuits, Pain and Understanding™:

Több mint 50 izomra, és azok tesztelésére épül e tanfolyam anyaga, melyek segítségével a fájdalom csillapítható. A ‘tudás’ azon gátjainkra világít rá, melyek vakká tettek eddig bennünket az igazságra.

9. Gyermekkor, szexualitás és öregedés / Childhood, Sexulity and ‘Aging’™:

A program azonosítja és oldja az önpusztító viselkedési mintákat, az anyaméhben eltöltött időtől máig. Az oldások révén már nem adjuk tovább e viselkedésformákat az utánunk jövő generációknak.

10. Serdülőkor érettség és szeretet / Adolescence, Maturity and ‘Love’™:

A módszer legegyenesebb szembehelyezkedése ez az eltagadott hitrendszerekkel. A célja Kihúzni a szögeket önmagunkból, melyekkel saját magunk ácsolta keresztjeinkre szegeztük magunkat, mikor megtagadtuk személyes egységünket.

11. Haladó Szerkezet / Funkció- felismerések                  

12. Konzultáns Praktikum Tréning

13. Consultant Facilitator Training™:

A Consultant Facilitator Training egy intenzív, gyakorlati képzés (training) mely a kliensekkel való munkára irányul. A program elvégzése feljogosítja a résztvevőket arra, hogy a nyilvánosság előtt a One Brain Módszert bemutató előadásokat tartsanak.

A tanfolyamon való részvétel feltétele az első 10 One Brain tanfolyam elvégzése

14. Instructor Training

Rendhagyó ez a program: épp annyi időt fordítunk a későbbi oktatással kapcsolatos problémák oldására, mint a tanítandó anyagra. Cél a ráhangolódás az eredményességre, mind a tanfolyamokban, mind a személyes oldásokban.

A tanfolyamon való részvétel feltétele a Consultant Facilitator Training elvégzése.

A fenti képzési út (1-14. szint) változtatás előtt áll – elkülönítésre fog kerülni a saját fejlődést célzó és a professzionális képzés.

A felsorolt tanfolyamok tananyaga egymásra épül, csak egymás után, sorrendben végezhetők el. A felsoroltakon kívül sok más témát részletesen feldolgozó tanfolyamot is szervezünk.

Általános információk

A létszám korlátozott, ezért kérlek, hogy részvételi szándékodat minél hamarabb jelezd az info@harmonizalas.hu címen!

Kérlek, hogy a jelentkezéssel párhuzamosan a meghirdetett One Brain tanfolyamra 10.000.-Ft foglalót átutalással (VIZSO MM Bt., K&H Bank 10401804-50526848-77771009) eljuttatni szíveskedj! Ezen foglaló fedezi a terembérlet és jegyzetek árát,  ezért amennyiben nem veszel részt a tanfolyamon, a pénzt nem áll módomban visszaadni. Köszönöm!

Szeretettel várlak!

Minimum 4 fős csoport jelentkezése esetén egyéni időpont egyeztetésére is lehetőség van!

A modulok képzési díja (ami központilag meghatározott, és a regisztrációs díjat is tartalmazza):
15.000.- Ft / nap A 3in1 központ jelezte, hogy 2020. 01. 01-től a napi képzési díj bruttó 19 050 Ft lesz.
+ a tankönyvek és kiegészítők költsége szintenként 4.000.- Ft. (Ezekkel lehet a későbbiekben az oldásokat levezetni, továbbá tartalmazza a munkánkhoz szükséges kiegészítőket.)

Emellett a One Brain 1-es tanfolyam végén átadásra kerül az ún. Útlevél, melybe minden 3in1 Concept (One Brain és egyéb) program bejegyzésre kerül. A későbbiek során ezzel lehet igazolni a programokon való részvételt  – pl. a 3in1 Concepttel Szerződött segítővé (Konzultáns Facilitátor), vagy oktatóvá… váláshoz.

A tanfolyamok természetesen több oldást is tartalmaznak, amelyek elősegítik a mindennapi stresszek feloldását ill. a tananyag mélyebb tudatosítását, s ezáltal a hatékony Megértést.

AKCIÓ CSOPORTOKNAK :

– 2 fő esetén 10%,
– 4 fő esetén 15%,
– 8 fő esetén 20% kedvezményt biztosítok a képzési díjból a csoport minden tagjának.

Több %-os kedvezményfajta nem vonható össze!
Részletfizetési lehetőség kérhető.
A változtatás jogát fenntartjuk.

A One Brain® kineziológiai rendszer hivatalos magyar oktatói a rendszer hivatalos honlapján találhatók.

http://www.3in1concepts.us   –    Directory    –    Szöveg alján “I Agree” gombra ráklikkelni    –     Beállítani: Instructor és az ország: Hungary:    search-re ráklikkelni és listázódnak az oktatók.

Szeretettel várok minden tanulni, fejlődni… vágyót 😉 !

Szeretettel:
Széplaki Viktória, Viki
One Brain haladó tanár (I – VI. szint és minik)
Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés…
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE