harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Árak

Bejelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

MIBEN TÁMOGATHATLAK

Stresszoldás, Speciális funkciózavarok oldása

Önbizalom, önérvényesítés

Képességfejlesztés kicsiknek

Önképzés, Személyiségfejlesztés

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKprogram, TÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

AKTUÁLIS cikkek

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

MIÉRT FÁJ A BABA HASA?  Sok anyatársamban felmerül ez a kérdés, amikor a babánk hasfájós.
  8 éve, első babám születésekor a védőnő egy egész listát adott, a szoptatás mellett kerülendő élelmiszerekről. Mostanra változott a helyzet. 'Sok mindenről kiderült, hogy mégse megy át az anyatejbe.' - hangzik a válasz a 'Mi okozhat hasfájást a babának?' kérdésedre. Azt javasolják, hogy figyeld milyen ételek után lesz nyűgös a kicsi. Néhány napig kerüld el a gyanús ételt, és ha megszűnt a gond, akkor megvan mit ne egyél! Sajnos ez a fajta beazonosítás nem túl egyszerű és lassú is. Amig ki nem derül, hogy melyik kaja volt a mumus, addig ugyanúgy szenved a baba és persze a család is.

  Nekem szerencsém volt, ugyanis második csemetém születésekor már a birtokombam volt egy pontos és egyszerű eszköz: A Kineziológia - One Brain módszerét alapvetően stresszoldásra használom. A módszerrel lehetőség van ellenstimulánsok (pl. allergiát okozó élelmiszerek) személyreszabott azonosítására. Innen már csak egy ugrás, hogy az anyatejjel táplált baba számára stresszt okozó élelmiszereket megtaláljuk. Az izomteszt gyors és pontosan jelzi, hogy mi a stressz (pl. hasfájás) oka. (A módszer megértéséhez gondolj csak arra, amikor valaki rossz hírt közöl veled. Először sokrszor azt kérdezik: 'Ülsz?, mert ha nem, akkor ülj le!' Bizony, stresszt okozó hír hatására sokszor még a lábunk is összecsuklik! Ezt az elvet használja az izomteszt is.)

  Mivel életünk első 6 évében energetikailag összekapcsolódunk anyukánkkal, ezért elég az ő karján tesztelni az élelmiszereket.
  Ezek után már tudja az anyuka, hogy mit kell kerülnie.
  Néha a legbanálisabb dolgok is gondot okozhatnak, ill. az is előfordul, hogy simán ehetsz olyasmit, amit az anyukák többségének kerülnie kell.
  Az említett módszerrel könnyen megállapítható, hogy mit kell mellőznöd az étrendedből, ahhoz hogy az anyatejed ne okozzon hasfájást a babádnak.

  Egy általános élelmiszer listából tesztelem a számotokra stresszt okozó dolgokat, de természesen hozhatsz saját listát - speckó kedvenceiddel.

  A program körülbelül 3/4-ed órás - a babának gondot okozó élelmiszerek azonosítása mellett, magában foglalja néhágy stesszoldó, energetizáló technika átadását is (melyeket utána bármikor használhatsz).

  Árak, elérhetőség megtekintéséhez klikk ide
  Időpont egyeztetés (elsősorban levélben, mert a telefont nem mindig tudom felvenni ;o) Széplaki Vikivel:
  info@harmonizalas.hu vagy 06-70/514-0885

  Kívánom, hogy egyre könnyebben haladjatok utatokon és hasonlóan mosolygós napjaitok legyenek:


  Ha úgy érzed, hogy jól jönne egy kis támogatás és megtisztelsz a bizalmaddal, akkor szívesen 'nyitogatom az ajtókat előtted'!

  Szeretettel:
  Széplaki Viktória Viki
  Testi-lelki-szellemi oldódást segítő
  (Aura-soma, Kineziológia, Reflexológiás talp- és lélekmasszázs, Reiki tanfolyamok, Reflexológia alapjai tanfolyamok ...)
  06-70/514-0885
  info@harmonizalas.hu