harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Árak

Bejelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

MIBEN TÁMOGATHATLAK

Stresszoldás, Speciális funkciózavarok oldása

Önbizalom, önérvényesítés

Képességfejlesztés kicsiknek

Önképzés, Személyiségfejlesztés

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKprogram, TÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

AKTUÁLIS cikkek

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

AURA-SOMA SZÍN-TÖRŐDŐ-RENDSZER


'Te vagy a szín, amit választasz, amely tükrözi lelked legmélyebb szükségletét' (Vicky Wall)


Elsődleges munkánk az életben visszaadni Önmagunkat, Önmagunknak! De hogy is van ez? Hogy a túróba csináljuk?

Neale Donald Walsch - egyik üzenete ébresztett pár gondolatot bennem, melyek talán másban is megmozgatnak valamit ;)
Először is íme Neal üzenete:
'Our first job in life is to give our Self back to our Self. That is, to come to know who we really are. Only then can we swiftly and easily see who someone else really is, for we cannot clearly see in another what we fail utterly to see in ourselves.'
('Életünkben elsődleges munkánk visszaadni önmagunkat önmagunknak. Ez azt jelenti, hogy ráeszmélünk kik is vagyunk valójában. Csak akkor tudjuk gyorsan és könnyedén észrevenni mások valódi énjét, mert nem láthatjuk tisztán a másikat, amig nem látjuk teljesen önmagunkat.' - nyers fordításban)

Hihetetlenül sokan vannak, akik el sem tudják hinni, hogy van bármiféle jó (építő) tulajdonságuk. Pedig van bőven mindannyiunknak! Csak észre kell venni, fel kell ismerni! Ezért imádom pl. az Aura-Soma módszerét, mely bárki számára képes feltárni személyisége Ajándékait! Sőt arra is rámutat, hogy Kihívásainkat minként tudjuk Ajándékokká formálni. Semmi más nem kell ehhez, 'csak' Hitrendszerünk (azaz Bal agyféltekénk) megkerülése. Hogyan? pl. a színek segítségével! A színek Jobb agyféltekénket aktivizálják, mely azonnal megnyitja számunkra a kreativitást és lehetővé teszi, hogy más alternatívákat is találjunk, mint eddig!

Mostanában sokat hallhatjuk, olvashatjuk, hogy mennyire fontos megtalálni az Utunkat, rálelni Életfeladatunkra! Ezekhez első lépés az, hogy tisztába kerüljünk saját magunkkal. Ráleljünk arra, akik valójában vagyunk! Erre utal Neal üzenete is.
Nem arra,
 • akinek hisszük magunkat, nem is arra,
 • akinek mások hisznek és nem is arra,
 • aki szeretnénk lenni!

 • hanem rátalálni arra, akik Valójában vagyunk!

  Az önmegismerés egy igen gyengéd módját kínálja pl. az Aura-Soma Szinfilozófiája. Általa feltárul személyiségünk és lelkünk jelenleg felismerhető tehetsége. Rávilágít, azokra a kihívásokra, melyek edzőpartnerként támogatnak. Miben is? Tehetségeink kibontakoztatásában! Mindannyian ismertjük azt a jelenséget, hogy sokkal jobban értékeljük azokat a dolokat, amikért meg kellett dolgoznunk, azokhoz képest, amik csak úgy az ölünkbe hullottak!
  Talán pont a 'könnyen jött' effektus akadályoz meg a legtöbbször abban, hogy felismerjük ajándékainkat! Hiszen olyan természetesek, megszokottak. Talán nem is tudatosul bennünk, hogy mit kezdhetünk velük, vagy hogy milyen értéket képviselünk általuk mások szemében!
  Bezzeg a kihívások során kifejlesztett, megerősített építő tulajdonságaink! Azokra nagyobb a rálátásunk, hiszen jóval mélyebb hatással van ránk minden, amiért izzadtunk is kicsit (vagy nagyon ?)!
  Persze senki nem mondta és mondja, hogy bármiért küzdeni kell! A keleti filozófiák például arra buzdítanak, hogy küzdelem helyett csupán figyelj! Szemlélődj! Ez akár a megvilágosodáshoz is elvezet! De ha más útra vágysz és úgy érzed, hogy szükséged van egy kis segítségre Valódi Személyiséged feltárásában, akkor választhatsz utitársul. Ha megtisztelsz a bizalmaddal, akkor várom jelentkezésedet egy Aura-Soma konzultációra! Segíthetek hitrendszereid megkerülésével közelebb kerülni saját magadhoz!
  Ha pedig az életed szabad irányítását akadályozó hitrendszereidet, stresszeidet szeretnéd oldani, akkor a Kineziológia - One Brain módszerét javaslom számodra! Bővebb infóért klikk ide!

  Árak, elérhetőség megtekintéséhez klikk ide

  További csodaszép napot kíván:

  Széplaki Viktória, Viki
  Testi-lelki-szellemi oldódásban segítő
  www.harmonizalas.hu
  info@harmonizalas.hu  KICSIT KONKRÉTABBAN AZ AURA-SOMA MÓDSZERRŐL

  Az Aura-Soma szelíd, gyógyító lélekterápia; egyfajta tükör, amelyben felfedezhetjük önmagunkat, életcélunkat, segít kibontakoztatni tehetségünket, megérthetjük általa, mi rejlik sorsunk anyagi és egészségi kihívásai mögött. Segítségével megtalálhatjuk a 'negatív' események forrását, megérthetjük, mi az, amire a lélek vágyik.

  Ezen holisztikus terápia a világ 56 országában segíti hatékonyan az emberek finom, de mélyreható, s mindezek mellett a lélek ösvényét tiszteletben tartó gyógyulását.

  A jobb életminőséget segítik a rendszer további alkotórészei, a pomanderek és a quintesszenciák is, melyeket a finom anyagi testen, más néven az aurán használunk. Ezek kizárólag természetes alapanyagokból, különös gondossággal készülnek, hogy értékes összetevőikkel segítsenek odafigyelni belső szükségleteinkre, a beáramló információk tisztaságára, a méregtelenítésre, felüdülésre.

  MI TÖRTÉNIK EGY AURA-SOMA KONZULTÁCIÓN?

  A konzultáció során először is arra kér minket a konzulens, hogy válasszuk ki azt a 4 üveget, melyek a leginkább megszólítanak, tetszenek.

  Ez egy mindenképpen fontos és speciális része a konzultációnak, mert ez az a pont, ahol felelősséget vállalunk önmagunkért és folyamatainkért. Minden, ami ezt követően történik a konzultáció folyamán, az önmagunk színekben való felismerésén alapszik. A konzulens egyszerűen segít felfedezni, hogy mi az, ami a színekben megmutatkozik. Kliensként, mi szintén aktívan részt vállalunk ebben a folyamatban. Ez a rendszer a problémák szívéig hatol. Abban támogat, hogy hozzáférhessünk valódi potenciálunkhoz és kijavíthassuk azokat az apró egyensúlytalanságokat, melyek diszharmónia érzetünk alapját képezik.
  A konzultáció során a fókusz tudatosságunk fejlesztésén van, ezért semmiféle orvosi állapottal, fizikai vagy pszichológiai problémával kapcsolatos diagnózis felállítása vagy kezelésére tett terápiás javaslat NEM képezi részét az Aura-Soma Szín-Törődő-Rendszer működésének.

  TÖRTÉNET ÉS PÁR SZÓ AZ EGYENSÚLYÜVEGEKRŐL

  Naplemente palack - a képet Rózsás Áron készítette, Vicky Wall, Mike Booth,
  Az Aura-Soma rendszerét - melynek gyökerei az atlantiszi, óegyiptomi ill. ó-indiai idők színgyógyászatáig nyúlnak vissza - Vicky Wall angol gyógyszerész asszisztens alkotta meg 1984-ben. Vicky tisztánlátó volt. Imádság és meditáció útján kapta a sugallatot az ún. egyensúlyolajok elkészítéséhez. Halála után (1991) tanítványa, Mike Booth vette át munkáját. Hasonló adottságai révén azóta Ő 'teremti' az egyensúlyolajok sorát.

  Jelenleg 107 színkombinációs egyensúlyüveg létezik. Ezek víz - és olajbázisú keverékek, melyek együttesen az üvegbe kerülve két, pontosan középen elváló folyadékként alkotják a teljes képet. Növényi energiákat és különböző kristályenergiákat tartalmaznak, mindig a szín vibrációjának megfelelően.

  POMANDEREK

  A pomander véd a bejárt úton. A fizikai testünket körülvevő aurarétegen használjuk. A pomanderek 49 növényi kivonatból és esszenciális olajból állnak alkoholban oldva.
  Minden színes pomander tartalmaz néhány meghatározó gyógynövényt, melyek a színüket adják. Minden egyes pomander a test egy meghatározott energiaállomásának, területének szükségleteit elégíti ki. A fehér pomanderben ez a 7x7 tökéletes harmóniában van.
  A pomanderek közvetlenül az aura védelmét szolgálják; azt az energiamezőt, mely a fizikai testünket veszi körül. Védelmet és erőt juttatnak ebbe a mezőbe. Az aura-test - épp úgy, mint fizikai testünk - különböző sérüléseknek, behatásoknak van kitéve. Használatuk az említett területeken nyújt intenzív segítséget. Jótékony hatásának eredményeit a Kirlián fotográfiával készült felvételek bizonyítják - Használatuk során a szín pozitív aspektusait erősítve, úgymond kiegyensúlyoznak bizonyos területeket. Hatásuk az aurában 2, 2 és fél órán át kimutatható, de rendszeres használatuk állandó hatást fejt ki. Nagyon komoly védő funkciót is betöltenek; amint körbevesznek minket, átengedik ill. besugározzák a pozitív energiákat, a negatívat ellenben kiszűrik.

  A Pommanderek alkalmazása:

   Cseppentsünk 3 cseppet a bal tenyerünkbe a kiválasztott pomanderből, és lágyan dörzsöljük össze a két kezünket.
   Két kezünket kitárva adjuk át a szín energiáját /gyógynövényeket és kristályokat/ az egész világnak. Képzeljük el, hogy a bal kezünkből kiinduló energia megkerüli a Földet, és a jobb tenyérbe ér vissza. Majd lassan emeljük a kezeinket a fejünk tetejéhez, s ott csepegtessük be az energiát az auránkba. Onnan tovább haladva a fej mögé megnyitjuk és megtisztítjuk a múlt kapuit.
   Majd fejünk felett összezárjuk tenyerünket, és a homlokunknál lévő Harmadik szem előtt a Torokcsakráig engedjük. Mikor a torokhoz értél, nyisd ki tenyereid, mint egy kelyhet, ezzel megtisztul a kommunikációs út a szív felé. Finoman befésülhetjük a csakrába az energiát. Továbbhaladunk a Szívhez, ott is elvégezve ugyanezt. Innen továbbvisszük az energiát a Napfonatcsakrán, a Szakrális csakrán és a Gyökércsakrán át egészen a Föld Anyáig. Ajánljuk föl neki ezt, kérjük meg, hogy fogadja el tőlünk a Neki szánt ajándékot. Ezután felemeljük karjainkat, és orrunk elé emelve 3 mély lélegzetet veszünk belőle. Ezzel beengedjük a pomander energiáit Testünk Templomába.

  EGYENSÚL ÜVEGEKről bővebben

  Az egyensúly üvegek lelkünk tükrei, melyek választásaink alapján belső lényünk mélyebb aspektusait tükrözik. Az Aura-Soma filozófiájának alapjai megegyeznek az ősi bölcseletek egyik legfontosabb üzenetével: ha lelkünk gyógyult, eltűnnek a fizikai problémák is. Az Aura-Soma üvegek ezt a folyamatot támogatják.

  Amikor egy üveget használni kezdünk, egy bizonyos energetikai szert használunk, vagyis a saját energiamezőnkbe viszünk egy másik energiát, ami az ahhoz legközelebb álló mintát képviseli. A homeopátiához hasonlóan 'hasonlót a hasonlóval' kezdünk 'kezelni', vagyis arra késztetjük finom anatómiai részünket, hogy egyesülve ezekkel az energiákkal, visszaállítsuk azok természetes egyensúlyát, hogy az adott területen belül a lehető legkiegyensúlyozottabban működjenek tovább. Vagyis, ha eddig kihívásaink voltak ezen a területen, ezután a terület ajándék-aspektusait éljük meg. Ezért hívják az olajokat Egyensúly olajoknak. 'Ugyanazon érme két oldalát' egyensúlyozzuk segítségükkel.

  Az üvegek használata:

   A konzultációban kiválasztott üveget hazavisszük, és ha felkészültünk rá, elkezdődhet a folyamat 'csoda' része, vagyis közös energetikai átalakulásunk. Először is meg kell tisztítanunk az üveget, hogy a gyártás pillanatától ezidáig felvett energiamintáktól mentesen, tisztán és eredeti állapotukban kezdjék el munkájukat. Ez energetikai tisztítást jelent, melyet végezhetünk több különböző módon:
   • Száraz tengeri sós ágyba is helyezhetjük az üveget. A tiszta, nem vegykezelt tengeri só Földünk legerősebb természetes 'tisztítószere', így erős tisztító hatást fejt ki az üvegekre is. Ilyenkor öntsük a sót egy edénybe, helyezzük bele az üveget úgy, hogy nyakig elfedje a só. Hagyjuk ebben állni legalább 24 órát, majd vegyük ki belőle, és ezután használhatjuk az üveget.
   • Az Aura-Soma is rendelkezik egy erős tisztító esszenciával, melynek neve Seraphis Bey Quintesszencia. Egyszerűen cseppentsünk az üvegre pár cseppet ebből, majd egy fehér kendővel alaposan töröljük át az üveget, és használata máris lehetséges. Ezzel az energetikai tisztítószerrel tisztíthatunk más tárgyakat, kristályokat, saját életterünket, auramezőnket is.
   • Helyezhetjük az üveget ametiszt vagy kvarckristály barlangba, hiszen ezeknek erős tisztító, újra-energetizáló hatásuk van. Ez esetben tartsuk az üveget néhány napig a barlangban, majd elkezdhetjük használni.

   A tisztítás után fogjuk meg az üveget bal kezünkben. (Energetikai rendszerünkben az energiák balról befelé, jobbról kifelé áramolnak, ezért az üveg bal kézben tartása elősegíti a benne rejlő energiák befelé áramlását.) alaposan rázzuk össze, ezzel úgymond 'belereszeljük a kulcsot a zárba', vagyis egyesítjük testünk energiáit az üveg energiáival. Majd nyissuk ki az üveget, s kezünkbe pár cseppet cseppentve az olajból, kenjük be azt a testterületet, melyhez az üveg színe szerint tartozik.
   A következő kérdés legtöbbször az, hogy mikor és hányszor tegyük ezt meg. Naponta? Vagy naponta többször? Figyeljük intuíciónkat, és tudni fogjuk a választ. Mivel az Aura-Soma olajok nem fizikai gyógyszerek, ezért recept sincs arra vonatkozóan, hogy hányszor kell őket használni. Ám emlékezzünk arra, hogy felelősségünk saját lelki folyamataink felett a miénk, ezért a válasz röviden: ahányszor csak eszünkbe jut, de lehetőleg minél többször. A rendszeresség fontos építőeleme az üvegek működésének. Ennek gyakoriságát magunknak kell eldöntenünk attól függően, hogy mit súg a megérzésünk.
   Az üvegeket csakis külsőleg használjuk!
  Kerüljük a környezeti szélsőségeket, vagyis ne tegyük ki őket tűző napfényre vagy hűtőszekrénybe, mert olajat tartalmaznak.

  QUINTESSZENCIÁK VAGY MESTEREK

  - a képet Rózsás Áron készítette

   Szerepük az, hogy annak a színnek a legpozitívabb energiáit aktivizálják az auramezőben, amihez kapcsolódnak.

   A quintesszenciák a Mester Egyensúly palackokhoz kapcsolódnak. Ezen palackok születésekor Vicky Wall úgy érezte, hogy a színárnyalatok közti átmenetnek van egy olyan pontja, amikor a szín szinte személyiségként jelenik meg. A quintesszenciák az Aura-Soma kínálatában létező legfinomabb energiájú készítmények. A pomanderekhez hasonlóak, de míg a pomander az aurának a testhez legközelebb eső rétegén fejti ki hatását és elsődleges funkciójuk a védelem, a quintesszenciák feladata a harmonizálás és a kiegyenlítés. A quintesszenciák a bennünk élő Mestert szólítják meg, és abban segítenek, hogy felvegyük a kapcsolatot magasabb energiaszintjeinkkel. Ugyanazon színekben léteznek, mint a pomanderek, de ezen színek halványabb, finomabb változata jelenik meg bennük.

   A Mesterpalackokhoz nevek köthetők: az adott név vibrációja az adott személyiséget tükrözi.

   A Mesterek megkönnyítik a Forrás és a Teremtés közti energiaáramlást. A quintesszenciák használatával speciális módon kérünk energiát a Forrástól. Használatuk nem azt jelenti, hogy a Mester a 'zsebünkben van', azonban határozottan jelzi, hogy legbelül hajlandóak vagyunk megnyílni egy bizonyos Mester-Sugárnak. [sk]Mindegyik sugár bizonyos minőséget, bizonyos tapasztalásokat hordoz. A quintesszenciákat azért használjuk, hogy ezeket az életünkbe beépítsük. Arra kell törekednünk, hogy mi emelkedjünk fel a Mesterhez, és ne őt akarjuk lehozni.

   Finomabb, csendesebb hatású, mint a pomander.

   'Hintó' hasonlat: a testünk maga a hintó, itt az üvegekkel dolgozunk. A Lovak az ösztönök, amik hajtják a hintót: energiáink, itt a pomander területe. Mi magunk vagyunk a kocsis, aki nem tudja, merre menjen.

   A HINTÓBAN ÜL A MESTER, KEZÉBEN A TÉRKÉPPEL ÉS AZ ÚTICÉLLAL.


  SZÍNESSZENCIÁK

  - a képet Rózsás Áron készítette

   'A Színesszenciák kapcsolatot teremtenek az alsó és felső asztrális mezőnk mentális és érzelmi finomenergetikai felépítése, valamint fizikai testünket közvetlenül körülvevő elektromagnetikus mezőnk között, így azon területek között dolgoznak, melyekre a Pomanderek és Quintesszenciák fejtik ki hatásunkat. Ezzel egész lényünket szándékos és kreatív erőfeszítéseink által alakíthatjuk.'
   - Mike Booth -

   A Színesszenciák a színek vibrációit valamint növények és kristályok energiáit hordozzák. Vicky Wall a kezdő készletet az Egyensúlyüvegek sorozatának támogatása jegyében készítette. Úgy gondolta, hogy hasznosak lehetnek, ha táskánkban vagy zsebünkben magunknál tartjuk őket, így a nap folyamán bármikor hasznukat vehetjük. Ily módon tovább dolgozva választott színeinkkel támogathatjuk Egyensúly üvegünk színeinek hatását. Választásunk színeit használva segíthetjük elérni a kívánt pozitív minőségeket, így kevesebb feszültség keletkezik a rendszer egészét tekintve.

   Létezik egy másik módja is a színesszenciák használatának, melyet néhányan előszeretettel alkalmaznak. Ha a kliens által választott sorozatban felfedezzük egy színnek a hiányát, úgy ajánlhatjuk a Színesszenciák használatát, hogy a hiányzó energiák kiegyensúlyozásra kerüljenek. A Színesszenciák azért is hasznosak, mert a nemkívánt szín láthatatlan.

   A Színesszenciákat használva lehetőségünk van kapcsolódni azon energiákkal, melyeket 3 királyság testesít meg: a (valódi) Szín az Emberi királyságban, a Növényi királyság esszenciái és az Ásványi királyság energiái. Éljünk a lehetőséggel és lépjünk kapcsolatba ezekkel az energiákkal, amint a Föld energetikai struktúrájának mintái formát öltenek bennük a felszínen vagy a felszín alatt. Gyakoroljuk a jelen-létet minden létezővel kapcsolatban, melyet Gaia pillanatról pillanatra felajánl számunkra.

  A 'KICSIT KONKRÉTABBAN AZ AURA-SOMA MÓDSZERRŐL' után olvasható INFÓK FORRÁSAI:

   Kiemelt forrás: www.lelkibeke.hu

   Egyéb forrás:
   www.aura-soma.hu - az Aura-Soma magyarországi Központja
   Aura-Soma konzultációs jegyzőkönyv fordítása