harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Bejelentkezés, árak

MÓDSZEREK

Spec. funkciózavarok oldása, LEAP (Kineziológia)

Képességfejlesztés, Stresszoldás - One Brain (Kineziológia)

Aura-Soma - SZÍNFILOZÓFIA

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKTÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

Bemutatkozás Megosztás


Széplaki Viktória (Viki) vagyok. 1974. október 17-én láttam meg a napvilágot fővárosunk peremkerületében, Máriaremetén.

Már tini korom óta érdekel minden, ami természetes! Elég hamar elkezdtem kutatni a belső és külső harmónia titkát. Elérésére különböző technikákat kezdtem használni (pozitív gondolkodás és önértékelés kialakítása, rendszeres mozgás, egészséges táplálkozás, önfejlesztés, természettel való kapcsolat).

A hivatalos alternatív, holisztikus szemléletű tanulmányokat - bármilyen furcsa is - a Bánki Donát Műszaki Főiskolán alapoztam meg. Rendszerszervezőként nagyon fontos volt az összefüggésekre, ill. a részek mellett az EGÉSZre is koncentráló szemlélet kialakítása - bár itt még műszaki megoldásokra vonatkoztatva. A kezdetektől meglévő érdeklődés azonban segített az élet többi területére is kiterjeszteni ezt a képességet.
1997-ben végzetem el az Agykontroll tanfolyamot.
1998-ban szereztem meg az Aerobic-fitness oktatói képesítést.
2001-2007 között valóra váltott álmom, a Vidám Nap Wellness Stúdió segítségével a gyakorlatban fejleszthettem addig megszerzett ismereteimet, ill. bővíthettem őket.
2004 elején találkoztam a Reikivel Dr. Varjú Mártánál. Annyira megragadott ez az egyszerű, mindenki által elsajátítható módszer, hogy szerettem volna minél több emberrel megismertetni. 2004-et már a Reiki Assotiation International tanáraként búcsúztattam. 2005-től pedig rendszeresen vezetek Reiki tanfolyamot mindhárom szinten. Az elmúlt évek alatt pedig egyre több tapasztalat gyűlik, mely megerősíti: a Reiki több, mint energetikai gyógyászat! A tudatossági szintünk (rezgés-, vagy energiaszintünk) emelésének komoly eszköze! Használatával nem csak saját magunkon segítünk, hanem közvetve az egész Föld tudati energiaszintjét emeljük.
2007-2008-ban a Metafizikai Akadémia speciális segítő szakán tanulhattam. (Itt sok gyakorlati segítséget kaptam az elmúlt 15-20 év információinak, tapasztalatainak rendszerezésében, helyretételében, szintetizálásában).
2007-től foglalkozom talpmasszázzsal - amit a Reflexológia magyarországi nagyasszonyától, Bánszky Judittól tanulhattam. 2008 elején, kítűnő eredménnyel szakvizsgáztam Reflexológusként.
2007-2008-tól lépett be a Kineziológia és az Aura-Soma az életembe. Azóta is folyamatosan képzem magam mindkét területen. 2009-től a Bach-virágterápiás, Maui, Perelandra Rózsa és Perelandra Kerti esszenciákkal támogatom az oldásokat.
2012-től a 3in1 Concept szerződött Konzulense, 2013-tól Basic Instruktor, azaz tanár 1-4 szintig , 2014-től pedig Advanced Instruktor, azaz Haladó tanára vagyok (6. szintig + Mini, azaz 1 napos képzések).
2013ban a legújabb agykutatási eredményeket is felhasználó Agyformatálás és LEAP módszerével ismerkedtem meg, mely ötvözi a tudományt és a keleti alternatív kiegyensúlyozó lehetőségeket (akupunktúrás pontok és ujjtartások, avagy mudrák használata a neurológiai blokkok oldására). Leginkább a speciális fiziológiai funkciózavarok esetén ajánlott, de minden téren támogat minket.

A mozgás mindvégig az életem fontos része volt (ill. most is az). A nyugati irányzatokat, keletiekkel bővítettem: 2006-ban ismerkedtem meg a Chi-kunggal, 2007 őszétől pedig a Magyarországi Taoista Tai-chi Társaságnál tai-chizom, ill. ezután kezdtem meg 'hivatalosan is' az Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta ismeretek mélyítését. Ezen tanulmányok során volt szerencsém megismerkedni Dr. Eöry Ajándokkal, aki őszintén megszerettette velem a hagyományos kinai orvoslás rejtelmeit, ill. aki mellett gyakornok-asszisztensként is dolgozhattam egy ideig. Ezt a tapasztalatot a One Brain kiegyensúlyozó gyakorlatai során is kamatoztatni tudom.

Szakterületeim összefoglalva

  Az alternatív, holisztikus módszerek talán leghatékonyabb és -eredményesebb módszereivel dolgozom.
  Ezt a LEAP és One Brain (kineziológia) esetén a legújabb neurológiai és agykutatási eredmények is igazolják.
  Eszközeim - melyek mindegyike gyengéd és biztonságos módon segíti a hozzám fordulókat a legfőbb jót elérni:
  KINEZIOLÓGIA ONE BRAIN és LEAP: tudat- és képességfejlesztés, agyintegráció, stresszoldás, tanulási képességzavarok és speciális funkciózavarok oldása...
  SIPS: Fájdalomcsillapítás, mozgásszervi panaszok enyhítése - akupresszúrás program izomteszteléssel ötvözve
  SZÍNFILOZÓFIA - AURA-SOMA (szóma): önismeret, önfejlesztés, jól-léthez segítés, fókuszváltás...
  REFLEXOLÓGIÁS TALPMASSZÁZS: egy ősi módszer testünk harmonizálására, méregtelenítésére, immunrendszerünk megerősítésére, öngyógyító folyamataink felélesztésére...
  TANFOLYAMOK: One Brain (komplex személyiség- és képességfejlesztés a kineziológia segítségével), Reiki (energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok beindítása, tudatosság emelése...)

Mottóm Edgar Cayce nyomán

  Hadd legyek ma mindenki számára az áldás eszköze, hadd nyilvánuljon meg az EGYSÉG a saját életemben, és mindazokéban is, akikkel nap, mint nap találkozom.

ÉRTÉKELÉSEK, VÉLEMÉNYEK

Virág Andrea
2014-07-01 08:3:57
Mindenkinek szívből tudom ajánlani. Felkészült, jó szakember, és nyugodtsága, odafigyelése is erősíti munkáját! Könnyű és eredményes vele dolgozni! <3 :)

Anna Sziddhána Csetverikov
2014-06-30 16:42:18
Viki csodálatos ember, hihetetlen mély tudatossággal és együttérzéssel megáldva. Öröm vele dolgozni és öröm általa formálódni! :) <3

Gyapay Marianna
2014-06-30 14:19:15
Türelemmel és teljes odafigyeléssel, nagyon alaposan dolgozik. Érzi az ember, hogy a teljes személyiségével jelen van oldás közben, vidám és nyugodt hangulatban. Legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!

Nagy Gyöngyi
2014-06-29 22:05:03
Rendkívüli figyelemmel és érzékkel dolgozik. Kiegyensúlyozott, pozitív személyisége már önmagában is gyógyító hatású. Mindenkinek szívből ajánlom!